Opleidingen

VCA Vol

VCA Vol

De opleiding VCA Vol gaat verder dan de basisopleiding en biedt een diepgaande verkenning van regelgeving en best practices op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Ideaal voor managers, supervisors en veiligheidsprofessionals, behandelt deze opleiding geavanceerde onderwerpen zoals risicobeheer, veiligheidsaudit en leiderschap in veiligheid.

Dankzij gedetailleerde casestudies en interactieve workshops zullen de deelnemers bereid zijn om een sterke veiligheidscultuur binnen hun organisatie te bevorderen en te handhaven.

Opleidingen

VCA VOL – Vrijdag 14/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
De VCA Vol-training gaat verder dan de basisopleiding en biedt een diepgaande verkenning van regelgeving en best practices op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ideaal voor managers, supervisors en veiligheidsprofessionals, behandelt deze training geavanceerde onderwerpen zoals risicobeheer, veiligheidsaudit en leiderschap in veiligheid. Dankzij gedetailleerde casestudies en interactieve workshops zullen de deelnemers bereid zijn om een sterke veiligheidscultuur binnen hun organisatie te bevorderen en te handhaven.