Opleidingen

Onze diensten

ELOYA groeit met u mee! Zoals u dagelijks ervaart, is ons vak voortdurend in ontwikkeling, zowel technologisch als op het gebied van regelgeving en sociale wetgeving. Het is onmogelijk om alles alleen bij te houden.

ELOYA staat altijd voor u klaar!

We ondersteunen Belgische elektriciens in alle aspecten van hun bedrijf en anticiperen op toekomstige veranderingen. Ons vakgebied wordt complexer en klanten veeleisender. Daarom streven we ernaar u optimaal te begeleiden, met concrete diensten die inbegrepen zijn in het lidmaatschap.

Vertegenwoordiging

Als elektricien navigeert u door een sterk gereguleerde wereld, terwijl uw team geniet van sociale bescherming. Maar als ondernemer moet u ook vooruit kunnen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw stem gehoord wordt bij de overheid.

Wij staan aan uw zijde tijdens onderhandelingen om ervoor te zorgen dat uw inbreng blijft meewegen bij veranderingen in wetgeving en arbeidsovereenkomsten.

Commerciële Voordelen

Ontdek de kracht van collectieve samenwerking als lid van onze beroepsfederatie, zelfs in onze relaties met leveranciers. Wij streven naar voordelige kansen om uw besparingen te maximaliseren.

Denk maar aan groepsaankopen en exclusieve deals voor gsm-abonnementen, verzekeringen en vakgerelateerde software.

Lidmaatschap bij ELOYA staat gelijk aan tastbare financiële voordelen.

Persoonlijk Advies & Ondersteuning

Het vak van elektricien is veel meer dan alleen de technische aspecten. Hier is wat er allemaal bij komt kijken om uw vak efficiënt uit te oefenen:

  • Vereenvoudigde boekhouding die weinig van uw tijd vraagt.
  • HR-begeleiding om u door de complexe sociale wetgeving te loodsen, essentieel als u personeel in dienst neemt.
  • Juridisch advies om uw belangen te beschermen. Wij helpen u de juiste stappen te zetten.
  • Toegang tot een uitgebreid bibliotheek waar al uw vragen beantwoord worden.


Al deze voordelen zijn inbegrepen bij uw ELOYA-lidmaatschap.

Opleidingen & Technische Bijstand

Digitalisering blijft het vak van elektricien veranderen, en die trend zal alleen maar toenemen in de toekomst.

Wij garanderen dat u altijd bij blijft met de nieuwste technologische ontwikkelingen, wetgeving (AREI) en kwaliteitsstandaarden door regelmatige opleidingen te organiseren die u perfect up-to-date houden.

Nieuws

13/05/2024

Navigeer eenvoudig doorheen onze nieuwe website!

De website is gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren, waardoor u gemakkelijk kunt navigeren en zonder twijfel antwoorden vindt op al uw vragen.
29/04/2024

Exclusieve partneracties als lid van ELOYA

Dankzij onze strategische partnerschappen bieden wij onze leden een exclusieve toegang tot essentiële tools, bronnen en diensten. Deze samenwerkingen stellen jullie in staat te genieten van exclusieve kortingen, gespecialiseerde trainingen en hoogwaardige technische ondersteuning, waardoor hun concurrentievermogen en efficiëntie op de markt worden versterkt.
29/04/2024

Energetisch ontbijt met ELOYA en Inspect Belgium

We hebben het genoegen u en uw medewerker uit te nodigen voor onze “Energetisch ontbijt” in samenwerking met het controleorgaan Inspect Belgium. Kom bij ons voor een gezellig ontbijt waarbij u de gelegenheid krijgt om inspecteurs van het controleorganisme te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.

Hou uzelf up-to-date en

lees onze laatste nieuwsartikels

Vijf voordelen van ELOYA