Opleidingen

Over ELOYA

Over ELOYA

ELOYA is de Belgische beroepsfederatie bij uitstek om uw belangen als elektricien te verdedigen. Ons specialistenteam staat voor u klaar met administratieve steun, technisch advies en opleidingen. 

Wiens belangen verdedigen wij?

ELOYA verdedigt de algemene belangen van elektriciens en die van haar leden in het bijzonder. We bieden ondersteuning bij de talrijke specialismen in de elektrotechnische sector. 

Team & raad van bestuur

Ontdek de gezichten achter de schermen die met hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring de best mogelijke ondersteuning bieden voor professionals in de elektrotechnische sector. 

Partners

Onze samenwerkingen met partners zijn de hoeksteen van onze uitgebreide dienstverlening. Onze partners stellen ons in staat onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen in hun professionele reis. 

Ons verhaal

We delen met trots de rijke geschiedenis van ELOYA, van onze oorsprong tot nu. Ontdek welke mijlpalen ons hebben gevormd tot de representatieve federatie van de elektrotechnische sector die we vandaag zijn. Klik door voor een diepgaande reis door de tijd. 

Duurzaamheid

Ontdek hoe ELOYA zich inzet voor meer duurzaamheid binnen en buiten haar eigen organisatie. 

ELOYA - home

Pers

Om makkelijk over ELOYA te communiceren, hebben we een korte samenvatting van ons verhaal klaarstaan, samen met ons logo en merkkleuren. 

Vijf voordelen van ELOYA