Opleidingen

ELOYA, 90 jaar de beroepsfederatie voor alle elektriciens

In de kijker

No data was found

Opleidingen

06/06/2024

Basisveiligheid – Donderdag 6/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Deze basisveiligheidsopleiding heeft tot doel de werknemers bewust te maken van de risico’s die aanwezig kunnen zijn op een tijdelijke of mobiele bouwplaats, ongeacht of deze risico’s voortvloeien uit hun eigen activiteiten of uit de activiteiten van andere aannemers die aanwezig zijn of zullen zijn op de bouwplaats. De opleiding moet minimum 8 uur duren.
11/06/2024

Veilig Werken Op Hoogte – dinsdag 11/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Werken op hoogte brengt unieke risico’s met zich mee en vereist gespecialiseerde training.
14/06/2024

VCA VOL – Vrijdag 14/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
De VCA Vol-training gaat verder dan de basisopleiding en biedt een diepgaande verkenning van regelgeving en best practices op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ideaal voor managers, supervisors en veiligheidsprofessionals, behandelt deze training geavanceerde onderwerpen zoals risicobeheer, veiligheidsaudit en leiderschap in veiligheid. Dankzij gedetailleerde casestudies en interactieve workshops zullen de deelnemers bereid zijn om een sterke veiligheidscultuur binnen hun organisatie te bevorderen en te handhaven.

Ontwikkel uw vaardigheden dankzij

ons ruim aanbod van opleidingen

Nieuws

13/05/2024

Navigeer eenvoudig doorheen onze nieuwe website!

De website is gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren, waardoor u gemakkelijk kunt navigeren en zonder twijfel antwoorden vindt op al uw vragen.
29/04/2024

Exclusieve partneracties als lid van ELOYA

Dankzij onze strategische partnerschappen bieden wij onze leden een exclusieve toegang tot essentiële tools, bronnen en diensten. Deze samenwerkingen stellen jullie in staat te genieten van exclusieve kortingen, gespecialiseerde trainingen en hoogwaardige technische ondersteuning, waardoor hun concurrentievermogen en efficiëntie op de markt worden versterkt.
29/04/2024

Energetisch ontbijt met ELOYA en Inspect Belgium

We hebben het genoegen u en uw medewerker uit te nodigen voor onze “Energetisch ontbijt” in samenwerking met het controleorgaan Inspect Belgium. Kom bij ons voor een gezellig ontbijt waarbij u de gelegenheid krijgt om inspecteurs van het controleorganisme te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.

Hou uzelf up-to-date en

lees onze laatste nieuwsartikels

Ik ben elektricien

Heeft u een onderneming en wilt u zo efficiënt mogelijk te werk gaan? Op al uw vragen bieden we een antwoord: van BTW & Fiscaliteit tot CAO & Lonen

Ik start als elektricien

Wilt u de sprong wagen in de elektrotechnische sector? Dat kunnen we alleen maar toejuichen. We helpen u alvast met de belangrijkste stappen die u moet ondernemen.

Ik zoek een elektricien

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien? Maak gebruik van onze interactieve kaart en ontdek gekwalificeerde professionals in uw omgeving.

Vijf voordelen van ELOYA