Opleidingen

Bespaar tot 30% energiekosten met ELOYA en Flexy!

ELOYA, unie van elektriciens, en Flexy, marktleider in energieadvies, slaan de handen in elkaar om u de beste energieprijs aan te bieden door middel van een groepsaankoop. Hoe meer mensen deelnemen, hoe voordeliger de prijs!

Neem GRATIS deel aan deze actie om op uw energiekosten te besparen!

Dankzij het ruime netwerk van ELOYA en expertise van Flexy, kan u tot 30% besparen op uw energierekening!
Om van deze groepsactie een groot succes te maken, hebben we zoveel mogelijk inschrijvingen nodig. Een totaal gezamenlijk verbruik van 100 MWh is vereist om te kunnen onderhandelen met energieleveranciers. Hoe meer inschrijvingen, hoe sterker deze onderhandelingen gevoerd kunnen worden. Samen staan we sterk!

Hoe gaat het partnership in zijn werk?

Als u mee wilt doen aan deze groepsaankoop om energiekosten te besparen, hebben we een aantal gegevens van u nodig: bedrijfsnaam, btw-nummer en contactinfo. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt om te bevestigen dat uw bedrijf deelneemt aan de groepsaankoop. Uw inschrijving is volledig gratis en niet-bindend.

Nadien gaat Flexy in gesprek met verschillende energieleveranciers om het beste aanbod te vinden. Hierbij onderhandelen de energiemakelaars van Flexy voor een voordelig energiecontract en worden de inschrijvingen gebruikt als hefboom.
Om de kracht van deze hefboom te maximaliseren, hebben we zoveel mogelijk inschrijvingen nodig!

Ten slotte stelt Flexy een energieleverancier voor en het bedrag van de besparingen. Als u het aanbod aanneemt, verzorgt Flexy de inschrijvingsprocedures en de nodige begeleiding gedurende de hele duur van het contract. Zo krijgt u de beste prijsvoorwaarden en bespaart u tijd!

Meer informatie : klik hier

Schrijf mij in !

Beschrijving

Meer artikels

13/05/2024

Navigeer eenvoudig doorheen onze nieuwe website!

De website is gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren, waardoor u gemakkelijk kunt navigeren en zonder twijfel antwoorden vindt op al uw vragen.
29/04/2024

Exclusieve partneracties als lid van ELOYA

Dankzij onze strategische partnerschappen bieden wij onze leden een exclusieve toegang tot essentiële tools, bronnen en diensten. Deze samenwerkingen stellen jullie in staat te genieten van exclusieve kortingen, gespecialiseerde trainingen en hoogwaardige technische ondersteuning, waardoor hun concurrentievermogen en efficiëntie op de markt worden versterkt.
29/04/2024

Energetisch ontbijt met ELOYA en Inspect Belgium

We hebben het genoegen u en uw medewerker uit te nodigen voor onze “Energetisch ontbijt” in samenwerking met het controleorgaan Inspect Belgium. Kom bij ons voor een gezellig ontbijt waarbij u de gelegenheid krijgt om inspecteurs van het controleorganisme te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.

Hou uzelf up-to-date en

lees onze laatste nieuwsartikels

Vijf voordelen van ELOYA