Opleidingen

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Succesvol Ondernemen – Donderdag 16/05/2024

Beschrijving

Bent als elektricien veel met administratie bezig? Ziet u soms het bos door de bomen niet meer? Heeft u de indruk dat u van hier naar daar loopt en niet alles rond krijgt? Schrikt de administratie u ook af?

We helpen u graag om een stap achteruit te doen en de pijnpunten te definiëren. Samen bepalen we de valkuilen. We bespreken ook hoe u efficiënter en klantgerichter kunt werken en meer gedaan krijgt op dezelfde tijd.
We reiken tips and tricks aan voor uw algemene en vooral administratieve organisatie.

Praktische informatie

E-Invoicing vanaf 1 januari 2026

Schrijf u in voor deze opleiding

Succesvol Ondernemen – Donderdag 16/05/2024

Meer opleidingen

24/06/2024

E-Mobility – Maandag 24/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Wie elektrisch rijden overweegt, moet ook het opladen in gedachte houden. De aankoop van een elektrische wagen impliceert immers de nood aan een veilige en intelligente laadoplossing. Met haar uitgebreide gamma wandlaadstations en laadzuilen biedt MENNEKES e-Mobility de ideale laadoplossingen, zowel voor residentiële als voor publieke toepassingen. Voor de groothandelaar of elektro-installateur biedt de wereld van de elektromobiliteit een waaier aan opportuniteiten. Als exclusief verdeler wil Stagobel u graag persoonlijk laten kennismaken met het ruime MENNEKES e-Mobility gamma. Wij willen u hierbij graag begeleiden zodat u met kennis van zaken klanten kunt adviseren en ondersteunen. Naast de AMTRON® Professional+ en de AMEDIO® Professional+ laadstations, wordt ook uitgebreid stilgestaan bij het gloednieuwe gamma AMTRON® 4You en AMTRON® 4Business.
19/06/2024

BA5 – Woensdag 19/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Samen met het opmaken van een risicoanalyse van de elektrische installatie en de omgeving, is het verplicht de werknemers op te leiden inzake elektrische risico’s.
17/06/2024

BA4 – Maandag 17/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
De BA4-training is specifiek ontworpen voor personen die indirect in contact komen met elektrische werkzaamheden, zoals bedieners en gebruikers van elektrische apparatuur. Het biedt een duidelijk inzicht in de gevaren die gepaard gaan met elektriciteit en de te nemen preventieve maatregelen. De deelnemers leren elektrische risico’s te identificeren, de geldende voorschriften te begrijpen en goede praktijken toe te passen om een veilig gebruik van elektrische apparatuur te waarborgen. De training wordt verrijkt met casestudies en praktische oefeningen voor concrete toepassing op het terrein.

Ontwikkel uw vaardigheden dankzij

ons ruim aanbod van opleidingen

Vijf voordelen van ELOYA