Opleidingen

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw

AREI Boek 1 – Woensdag 15/05/2024

Beschrijving

AREI laagspanning 

 

We bespreken het vernieuwde boek 1 van het AREI

De inhoud is gebaseerd op de AREI editie 2020, rekening houdend met de wijzigingen 2022 en de wijzigingen 5 maart 2023.

Voorkennis van het oud AREI (vóór 2020) is noodzakelijk.

 

Deze interactieve opleiding is gespreid over twee dagen. Theorie wordt afgewisseld met praktische voorbeelden, vragen en oplossingen.

 

Deel 1 Opleiding ganse dag

  • Hoofdstukken 1 t.e.m. 4 en hoofdstuk 8 komen vooral aan bod.
  • Wat is het AREI?
  • Wat is het belang?
  • Wat is het verschil tussen huishoudelijke en niet-huishoudelijke installaties?
  • Welke wetgeving pas ik wanneer toe?
  • We gaan dieper in op de nieuwe normen en eisen gesteld aan dit type installaties.

 

Heeft u vragen, die u graag behandeld zou zien, geef ze zeker vooraf door. We integreren ze graag in de opleiding. Tijdens de opleiding kunnen er natuurlijk nog extra vragen gesteld worden.

Praktische informatie

Partner

Schrijf u in voor deze opleiding

AREI Boek 1 – Woensdag 15/05/2024

Meer opleidingen

24/06/2024

E-Mobility – Maandag 24/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Wie elektrisch rijden overweegt, moet ook het opladen in gedachte houden. De aankoop van een elektrische wagen impliceert immers de nood aan een veilige en intelligente laadoplossing. Met haar uitgebreide gamma wandlaadstations en laadzuilen biedt MENNEKES e-Mobility de ideale laadoplossingen, zowel voor residentiële als voor publieke toepassingen. Voor de groothandelaar of elektro-installateur biedt de wereld van de elektromobiliteit een waaier aan opportuniteiten. Als exclusief verdeler wil Stagobel u graag persoonlijk laten kennismaken met het ruime MENNEKES e-Mobility gamma. Wij willen u hierbij graag begeleiden zodat u met kennis van zaken klanten kunt adviseren en ondersteunen. Naast de AMTRON® Professional+ en de AMEDIO® Professional+ laadstations, wordt ook uitgebreid stilgestaan bij het gloednieuwe gamma AMTRON® 4You en AMTRON® 4Business.
19/06/2024

BA5 – Woensdag 19/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Samen met het opmaken van een risicoanalyse van de elektrische installatie en de omgeving, is het verplicht de werknemers op te leiden inzake elektrische risico’s.
17/06/2024

BA4 – Maandag 17/06/2024

ELOYA – Bergensesteenweg 797, 
1600 Sint-Pieters-Leeuw
De BA4-training is specifiek ontworpen voor personen die indirect in contact komen met elektrische werkzaamheden, zoals bedieners en gebruikers van elektrische apparatuur. Het biedt een duidelijk inzicht in de gevaren die gepaard gaan met elektriciteit en de te nemen preventieve maatregelen. De deelnemers leren elektrische risico’s te identificeren, de geldende voorschriften te begrijpen en goede praktijken toe te passen om een veilig gebruik van elektrische apparatuur te waarborgen. De training wordt verrijkt met casestudies en praktische oefeningen voor concrete toepassing op het terrein.

Ontwikkel uw vaardigheden dankzij

ons ruim aanbod van opleidingen

Vijf voordelen van ELOYA