NL    FR
Logo ELOYA
Bibliotheek > Documentatie > Fiscale wetgeving > 04. Mobiliteit

04. Mobiliteit

Wanneer de arbeider zich naar het werk verplaatst met het openbaar of gecombineerd openbaar vervoer, bedraagt de tussenkomst van de werkgever een deel van de totale kost van het vervoerbewijs.
Er wordt de werkgevers aangeraden om gebruik te maken van de derde betalers regeling wanneer de arbeider zich verplaatst met het openbaar of gecombineerd openbaar vervoer.
Wanneer de arbeider zich naar het werk verplaatst met het eigen vervoer of te voet, heeft hij recht op de werkgeversbijdrage in het maandabonnement of weekabonnement, zoals opgenomen in ons tabel …
Deze vergoeding op basis van de werkgeversbijdrage in het maandabonnement of weekabonnement, dient steeds in zijn geheel te worden betaald, en dit voor alle dagen van de week of maand afhankelijk van het soort abonnement dat de werkgever als basis gebruikt. Een omrekening van de werkgeversbijdrage naar een dagbedrag is niet toegestaan.
Kilometervergoeding voor beroepsmatige verplaatsingen van de werknemer met eigen wagen ?
Fietsvergoeding ?
AgendaBekijk ze allemaal >
Mei
19
ANDERLECHT
OPLEIDING BA4 BA5
OP 19/05/2021
Mei
25
ANDERLECHT
FORMATION BA4 BA5
OP 25/05/2021
Mei
26
ANDERLECHT
OPLEIDING EHBO/EHBB
OP 26/05/2021
Mei
27
OPLEIDING MOBIELE ARBEIDSMIDDELEN
OP 27/05/2021
Jun
1
ANDERLECHT
FORMATION BA4 BA5
OP 01/06/2021
Newsletter
Blijf op de hoogte van het nieuws en de activiteiten van de sector. :
Welkom

Over Eloya

ELOYA, de dichtstbijzijnde federatie voor het bedrijfsleven, heeft een team van professionals om u administratief en technisch te helpen en uw belangen te beschermen.